Nederlandse kunstenaar

De kunstenaar

Ronald Hunter – Nederlandse kunstenaar

 

nederlandse kunstenaar

 

Ronald Hunter (1973) is een Nederlandse kunstenaar, gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. Het werk van Ronald Hunter staat bekend om zijn veelzijdige kleuring. Bovendien gebruikt Ronald licht textuur, om ieder werk . Ronald heeft een achtergrond in grafische vormgeving, en u vindt vaak elementen van grafisch design en typografie in zijn werk terug.

Enkele jaren geleden verruilde Ronald Hunter het bedrijfsleven voor een carrière als onafhankelijk kunstenaar. Zijn schilderijen zijn inmiddels verkocht aan kantoren, winkels en privé-residenties in de VS, Canada, Singapore, Zuid-Korea, Australië en Europa. Tot nu toe in maar liefst 51 landen!

RONALD HUNTER:

“Lagen van wild geplakte affiches fascineren mij. Met hun schijnbaar willekeurige vormen, kleuren, textuur – die over de tijd veranderen. Samen vormen ze een kunstwerk – iets wat ik ook in mijn eigen werk wil reflecteren. Met meerdere lagen kleuren en textuur wil ik elk schilderij een unieke stemming en diepte geven – geen twee schilderijen zijn hetzelfde.

Ik ontwikkel mijn stijl voortdurend, hopelijk houd ik het interessant voor u om terug te komen. Bedankt voor uw interesse!”

Kwaliteit en vertrouwen

De canvas schilderijen van Ronald zijn klaar om op te hangen (gestrekt op een houten frame), en voorzien van een certificaat van echtheid. Lees hier meer over het herkennen van een origineel RH schilderij. Ronald gebruikt niet alleen de allerbeste materialen, maar besteedt ook veel aandacht aan het kiezen van zijn leveranciers. Alles om ervoor te zorgen dat klanten lang van hun schilderijen genieten.

Hierdoor heeft Ronald Hunter door de jaren veel tevreden klanten verzameld, zoals u kunt lezen in de reviews. De schilderijen worden wereldwijd verzonden in een stevige kartonnen behuizing, veilig verpakt in noppenfolie. In bijna alle gevallen komt het schilderij in perfecte conditie aan. En mocht het schilderij toch beschadigd zijn, dan lossen we dit zo snel mogelijk op.

En niet onbelangrijk… Ronald is een groot voorstander van betaalbare kunst. Hij wil originele kunst toegankelijk maken voor een breed publiek. Laat je dus inspireren door zijn verzameling en maak je minder zorgen over het prijskaartje.

Ronald is gevestigd in Rotterdam. Hij combineert zijn atelier met galerie ROXIER, waar zijn werk vrij te bezichtigen is.

Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Lees zijn Art Blog of volg zijn Instagram pagina.

Zie hier onder een korte video over Ronald Hunter, gemaakt ter gelegenheid van de Affordable Art Fair (Beeldstift, 2017):