Nederlandse kunstenaar

Kunst Inspiratie: Binnenkijken bij kunst kopers

Kunst kopen is leuk, maar is ook best een uitdaging. Je hebt maar beperkte ruimte aan de muur om te vullen, en je wilt ervoor zorgen dat je iets kiest dat lang plezier zal geven. Maar, hoe weet je zeker dat het kunstwerk waar je oog op valt, past bij jouw interieurstijl? We bieden wat kunst inspiratie om je op weg te helpen.

Want, we zijn bij Ronald Hunter Paintings maar al te bekend met deze twijfels. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van het perfecte kunstwerk voor jouw huis. We kunnen hierbij zelfs de kunstwerken die je in gedachten hebt, visualiseren in een foto van je interieur. Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden met ons.

Kunst Inspiratie om je op weg te helpen

Geniet in de tussentijd van deze interieurfoto’s, die we van onze kunst kopers hebben ontvangen:

 

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek de officiële website van kunstenaar Ronald Hunter, en ontdek de prachtige collectie abstract en moderne kunst.

Volg hem op Instagram, en blijf op de hoogte van nieuw werk en projecten.

Over de kunstenaar

Ronald Hunter werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl. Inspiratie vindt hij vooral in lagen straatposters, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd in stedelijke ruimtes.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur en door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.

Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.