Nederlandse kunstenaar

De nieuwe serie moderne schilderijen: Kleurrijk & Betaalbaar

Kleurrijke kunst, gemaakt door kunstenaar Ronald Hunter

Wij zijn weg van de nieuwe serie kleurrijke kunst van Ronald Hunter! Elk schilderij is uniek en handgemaakt door deze Rotterdamse kunstenaar. Ronald gebruikt hoogwaardig papier (240 gr, zuurvrij) en acryl verf voor deze serie. Naast canvas werkt Ronald graag op papier, omdat het hem de ruimte geeft vrijer te experimenteren met kleur en compositie. Soms vormt het ontwerp op papier zelfs de basis voor een nieuw canvas schilderij.

Zijn prachtige werken zijn een waar lust voor het oog. Elk exemplaar is op de voorkant door Ronald gesigneerd en daarnaast ontvangt u een certificaat van echtheid. Goed om te benoemen: het frame en passe-partout zijn niet inbegrepen. Het schilderij wordt verzonden in een stevige buis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rond framing, neemt u dan contact met ons op.

En het beste van dit alles: deze originele schilderijen van Ronald Hunter zijn al verkrijgbaar vanaf € 99 (excl. verzendkosten).

Bekijk de complete verzameling ‘Fine Art on Paper’ in zijn officiële webshop. Deze collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe toevoegingen. Wees er snel bij, want deze originele kunstwerken zijn snel verkocht!

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volgt u hem dan op Instagram.