Nederlandse kunstenaar

Originele kunst geschenken vindt u hier

Art prints – Verras je geliefde met een origineel kunst cadeau

Kerst: het seizoen om vrolijk te zijn! Hier bij Ronald Hunter Paintings zijn we al begonnen met decoreren en bereiden we ons voor op het beste seizoen van allemaal. Het kopen van geschenken is allemaal onderdeel van de voorbereidingen voor Kerst. En wat is een betere manier om je waardering te tonen aan je dierbaren dan met een origineel kunst cadeau?

Voor deze feestelijke periode hebben we niet alleen een geweldige aanbieding op onze Fine Art on Papers, we hebben ook een selectie van originele Ronald Hunter schilderijen beschikbaar gemaakt als art prints!

Deze art prints zijn met een hoogwaardige laser printer afgedrukt op zwaar papier (200 g) en worden verzonden in een stevige buis. Ronald zal zelfs een handgeschreven notitie toevoegen als je wilt (stuur ons gewoon een e-mail). Het beste deel: u hebt iets speciaals in handen voor een zeer betaalbare prijs.

Goed om te weten: wanneer u 3 prints bestelt, zijn de verzendkosten van ons.

Fijne feestdagen!

Over de kunstenaar

Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar en werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Inspiratie vindt hij vooral in verschillende lagen straatposters in stedelijke ruimtes, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur én door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.
Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.

Neem contact op met de kunstenaar Ronald als u interesse heeft in zijn werk!