Nederlandse kunstenaar

Ronald Hunter aan het werk in zijn atelier

Een kijkje in het atelier van kunstenaar Ronald Hunter

Het atelier van kunstenaar Ronald Hunter ligt in hartje Rotterdam. Hier creëert hij dagelijks zijn schilderijen en ontwikkelt hij zijn techniek. Hij gebruikt namelijk diverse technieken om elk schilderij een unieke sfeer te geven. Zoals u wellicht weet is elk schilderij in zijn webshop origineel en handgemaakt door Ronald Hunter.

Zijn abstracte stijl is makkelijk herkenbaar o.a. door het gebruik van vele lagen acrylverf en lichte textuur. Bovendien herkent u een originele Ronald Hunter aan de initialen op de voorkant van het doek. Hier leest u meer over het herkennen van een originele Ronald Hunter.

Hier ziet u hem de laatste laag aanbrengen op een nieuw schilderij: ‘Orange Breakers Blue’. Hij gebruikt bijvoorbeeld een palet mes om de verf in brede expressionistische stroken op het doek te zetten. Wellicht ziet u er een skyline in? U bent vrij dit zelf te bedenken, Ronald laat namelijk het onderwerp van zijn abstracte kunst doorgaans over aan de verbeelding van de kijker.

‘Orange Breakers Blue’ (140×70 cm) is verkrijgbaar in onze webshop. Het zal u daarnaast opvallen dat het heldere licht blauw en warm oranje een levendige kleurcompositie vormen.

Belangrijk om te vermelden, u bent van harte welkom het schilderij in het echt te bekijken in onze studio. We zitten aan de Beukelsdijk dichtbij Rotterdam Centraal Station. Neemt u contact op met ons via email info@ronaldhunter.com, of belt u 010-2109603.