Nederlandse kunstenaar

Een certificaat van echtheid bij ieder origineel kunstwerk

Certificaat van echtheid Ronald Hunter

Ieder origineel kunstwerk gemaakt door Ronald Hunter wordt aan voor- en achterkant ondertekend, en komt met een officieel certificaat van echtheid.

Bij de schilderijen is dit certificaat (zoals hieronder links afgebeeld) aan de achterkant stevig bevestigd aan het houten frame – we raden u dan ook ten zeerste aan dit certificaat niet te verwijderen. Bij de Fine Art on Paper serie ontvangt u ook een certificaat, hieronder ziet u daar een voorbeeld van (rechts).

Over de kunstenaar

De Nederlandse kunstenaar Ronald Hunter (1973) is gespecialiseerd in abstracte en moderne schilderijen. De schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald heeft een achtergrond in grafisch ontwerp; je vindt hierdoor vaak grafische elementen en typografie terug in zijn werk.

Ronald ontwerpt en schildert al zijn werk zelf. Hij signeert zijn werk aan de voorkant (dubbele initialen ‘RH’) en achterkant. Bovendien komt ieder schilderij met een certificaat van echtheid, bevestigd aan de achterkant. Lees hier meer over hoe je een origineel RH-schilderij herkent. Alle doeken zijn gestrekt op een houten frame en worden geleverd met een stevige haak, klaar om op te hangen. De schilderijen worden wereldwijd verzonden in een stevige kartonnen doos; niet alleen veilig verpakt in lagen noppenfolie, maar ook extra beschermd met een houten plaat.

Tot nu toe zijn z’n schilderijen naar meer dan 50 landen verzonden.

Nieuwsgierig naar de collectie? Bezoek zijn website, of galerie in Rotterdam.