Nederlandse kunstenaar

Organische vormen en neon kleuren: de nieuwe collectie van Ronald Hunter

Maak kennis met de nieuwe kunstcollectie van Ronald Hunter

Ronald is een Rotterdamse kunstenaar, en staat bekend om zijn kleurrijke abstracte en pop art schilderijen. Zijn nieuwe kunstcollectie bestaat uit een serie originele schilderijen, gemaakt op hoogwaardig papier (Aquarelle, 240 gr). Binnen deze serie maakt Ronald gebruik van 2 formaten papier: 42×59,4 cm en 70×50 cm.

Naast canvas werkt Ronald graag op papier, omdat het hem de ruimte geeft vrijer te experimenteren met kleur en compositie. Soms vormt het ontwerp op papier zelfs de basis voor een nieuw canvas schilderij.

In deze nieuwe serie voeren organische vormen met neon kleuren de boventoon. Hier boven ziet u ‘Abstract Neon’,  ‘Abstract in Pastel’ en ‘Fractured Neon’. Deze schilderijen zijn allen 42×59,4 cm.

Elk kunstwerk is uniek en handgemaakt. De frisse designs staan prachtig in een frame van naturel hout of zwart aluminium. Ook kunt u voor een passe-partout kiezen. Mocht u vragen hebben over framing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk zijn nieuwste collectie hier in Ronald’s webshop. De schilderijen worden in een stevige buis verstuurd, en zijn bovendien voorzien van een certificaat van echtheid.

Als u de kunstwerken in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte uitgenodigd in de studio van Ronald Hunter. Gelieve van tevoren een bericht te sturen via ons contactformulier, dan houden we rekening met uw komst.