Nederlandse kunstenaar

Abstract en kleurrijk: Colors on Colors

Kleurrijk schilderij ‘Colors on Colors’ (150x60cm) weer verkrijgbaar

Voor iedereen die wat meer kleur wil toevoegen aan zijn interieur: Colors on Colors (150×60 cm) is weer verkrijgbaar. Ronald Hunter combineert in dit kleurrijke schilderij koele en warme tinten, onder een gebalanceerde compositie van witte lijnen. Dit abstracte schilderij is opgebouwd uit veel lagen acrylverf en lichte textuur, wat een gevoel van diepte oproept. Het canvas is klaar om op te hangen, met een stevige haak aan de achterkant.

Zeker in Scandinavische of minimalistisch/moderne interieurstijlen, past dit schilderij bijzonder goed. Ziet u hier hoe het schilderij een knusse woonkamer in Hong Kong compleet maakt. De klant is er zeer gelukkig mee, en zei er het volgende over: “The painting arrived, and it matches perfectly with my living room!”. We zijn het roerend eens; het lijkt of de kussens en het schilderij voor elkaar gemaakt zijn.

kleurrijk schilderij

Het originele schilderij vindt u in onze officiële Ronald Hunter webshop. Zoals bij ieder origineel werk van Ronald Hunter komt dit schilderij met een certificaat van echtheid, en is het gesigneerd aan de voorkant. Hier leest u hoe u de handtekening van Ronald Hunter kunt herkennen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste schilderijen van Ronald? Volg dan zijn Instagram pagina.