Nederlandse kunstenaar

Kunst op Maat voor interieur design

kunst op maat voor interieur ontwerp

Kunst voor interieur design opdrachten

Professionals in interieur design weten dat kunst een WOW-factor in elk project brengt. Kunst kan een verschil maken, vooral wanneer deze kunst speciaal voor uw opdracht op maat wordt gemaakt. Maar waar vind je kunst voor interieur design projecten?

Ronald Hunter is een meester in het creëren van originele abstracte en pop-art. Zijn oeuvre bestaat uit kunst die gemakkelijk opgaat in een interieur, of statement-stukken die de show stelen.

Neem bijvoorbeeld dit pop-art portret van Audrey Hepburn (rechts). Ronald maakte dit XL-schilderij (150×150 cm) voor een interieurontwerp bureau in de VS. Ze waren enthousiast over het resultaat en zijn vooral tevreden over de snelle doorlooptijd en de open communicatie met Ronald.

Een makkelijk proces

Het vinden van kunst voor interieur design opdrachten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ronald Hunter heeft niet alleen een grote verscheidenheid aan beschikbare kunstwerken om uit te kiezen. Hij heeft ook uitgebreide ervaring in het maken van kunst op maat voor professionele projecten.

Ronald is er om een ​​makkelijk proces te bieden. Na ontvangst van de briefing (en overeenstemming over grootte, stijl en budget), maakt Ronald binnen enkele dagen een digitale schets. De schets geeft een duidelijk idee en is ook nuttig in uw klantpresentatie. Na goedkeuring maakt Ronald de originele kunstwerken binnen 1-2 weken. Eindelijk, na uw tweede goedkeuring, wordt de kunst binnen 5 werkdagen verzonden.

Hoe dan ook is de tijdlijn van uw project leidend voor ons.

We kunnen leveren aan projecten over de hele wereld. Bovendien bieden we onze professionele klanten kunst op maat aan tegen interessante tarieven en houden we onze verzendkosten laag.

Neem contact op

Waar u zeker van kunt zijn: we doen ons uiterste best om het succes van uw project te verzekeren. Neem contact op als u geïnteresseerd bent in een professionele samenwerking. We reageren meestal binnen een paar uur.

Om een gevoel te krijgen bij de stijl van Ronald, nodigen wij u uit om de collectie te bekijken in onze webshop. Of volg Ronald’s Instagram voor het laatste nieuws over zijn kunst of projecten.