Nederlandse kunstenaar

Veilig uw schilderij online kopen

Overweegt u om een schilderij online kopen?

Hoewel veel mensen internet gebruiken om naar kunst te zoeken, zijn velen van ons nog steeds terughoudend om ook een schilderij online te kopen. Kunst is niet iets dat je elke dag aanschaft. Bovendien hebben we beperkte wandruimte, dus we willen ervoor zorgen dat wat we kopen van hoge kwaliteit is en vreugde zal brengen voor een lange tijd.

Als u op zoek bent naar originele schilderijen in uw huis of werkruimte, dan is Ronald Hunter Paintings hier om u een veilige aankoopervaring te bieden. Ontdek de prachtige collectie abstracte en moderne schilderijen, en laat u verrassen door de prijs.

Ronald streeft ernaar om elke aankoop een gedenkwaardige te maken. Tot grote tevredenheid van zijn kopers, zoals je kunt lezen in de recensies die we in de loop der jaren hebben verzameld. In bijna alle gevallen verloopt de bezorging soepel. Indien zich toch problemen voordoen, zijn we hier om u te helpen. En wat te doen als een levering beschadigd aankomt? Lees er gewoon over in de F.A.Q’s op onze .com website.

En als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze altijd terugsturen voor een volledige terugbetaling (van het schilderij, binnen 14 dagen na levering).

Neem gerust contact als u een vraag over het werk van Ronald heeft (vrijblijvend). We reageren meestal binnen een paar uur.

Interesse in Ronald’s werk? Volg hem op Instagram!