Nederlandse kunstenaar

Supersize uw schilderij

Supersize uw kunstwerk

Wellicht weet u al welke kleur compositie u zoekt in een nieuw kunstwerk, en of het een horizontaal of vierkant schilderij moet worden. Dan blijft de vraag over welk formaat te kiezen? Bij Ronald Hunter Paintings hebben we een brede collectie met verschillende formaten, passend bij ieder interieur. Naast gangbare maten maakt Ronald Hunter ook regelmatig een groot schilderij, zoals deze ‘Oceanic Blues XL’.

Dit is een abstract kunstwerk van 120×120 cm. Wit gaat geleidelijk over in diepblauwe tinten, wat een gevoel van diepte oproept. Lagen acrylverf en textuur geven het werk een interessante twist.

Een groot formaat schilderij loont

Wat ons betreft is het de moeite waard om een kunstwerk in groter formaat te overwegen. Allereerst hebben we inmiddels vaak gezien dat een XL schilderij goed kan passen en erg indrukwekkend kan zijn, zelfs in een ‘normaal’ formaat woonkamer. Daarnaast kan wandkunst in een kleinere ruimte de ruimte zelfs optisch groter maken.

Bent u niet zeker welk formaat het beste bij u past? Neemt u dan contact op met ons, we helpen u graag verder op weg.

Bekijkt u de collectie schilderijen in onze officiƫle webshop. Naast de collectie bieden we ook de mogelijkheid een schilderij op maat te laten maken, in ieder gewenst kleuren palette. We staan klaar om u advies te geven, en kunnen zelfs een digitale schets van het eindresultaat aanbieden.

 

Wilt u op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Dan raden we aan hem te volgen op Instagram! Dan bent u ook als eerste op de hoogte van promoties.