Nederlandse kunstenaar

Met originele kunst een thuis maken

Kies Originele kunst voor uw huis

 

 

Hoewel we instinctief weten dat kunst bij ons en in ons huis hoort, is het goed om stil te staan bij de vraag: waarom hebben we het eigenlijk nodig? U wilt van uw huis uw thuis maken, ongeacht waar u woont. Dat is waarom het toevoegen van iets persoonlijks aan uw interieur zo belangrijk is. Door voor originele kunst te kiezen, brengt u iets echt unieks in huis met een tijdloos karakter.

 

originele kunst

Ronald Hunter biedt een breed scala aan abstracte stijlen en pop-art schilderijen. We kunnen garanderen dat u nog meer van uw woonruimte zult genieten als u zich omringt met kunst waar u van houdt.

Neem bijvoorbeeld deze foto rechts van een originele Ronald Hunter (‘Oceanic Blues’) in een prachtig Frans huis. De huiseigenaren genieten iedere dag van hun schilderij.

 

 

 

Kunst voor ieder budget

Je perfecte stuk vinden, doe je door je hart te volgen. En zelfs als u nog niet klaar bent om te investeren in een origineel schilderij, zijn er andere mogelijkheden om een ​​origineel kunstwerk te verkrijgen. Ronald Hunter biedt een oplossing voor kleinere budgetten of startende verzamelaars met zijn Fine Art on Paper-collectie. Origineel en betaalbaar, deze kleurrijke collectie biedt iets voor ieders smaak.

Lees hier meer over de werkwijze van Ronald. Op de hoogte blijven van Ronald’s nieuwste werk? Volg zijn Instagram-pagina (@ronaldhunterpaintings).

 

Over de kunstenaar

Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar en werkte vele jaren als grafisch ontwerper totdat hij de volledige overstap maakte naar schilderen. Als gevolg van zijn achtergrond hebben de kleurrijke, levendige schilderijen van Ronald een uitgesproken grafische stijl.

Inspiratie vindt hij vooral in verschillende lagen straatposters in stedelijke ruimtes, die hun eigen abstracte composities van kleuren en vormen creëren als ze op elkaar worden geplaatst en afgescheurd.

Ronald streeft er in feite naar om dit effect in zijn schilderijen te bereiken door middel van meerdere lagen verf en textuur én door het gebruik van typografie. Elk stuk is daarom uniek van het volgende en roept zijn eigen sfeer op door kleur, textuur en gevoel voor diepte.
Zijn werk is vooral bedoeld om deze sfeer naar de omringende ruimte te brengen en een sfeer van energie of rust te creëren, afhankelijk van het kunstwerk.