Nederlandse kunstenaar

Mix & Match kunst met Ronald Hunter schilderijen

De kracht van complementaire kunstwerken

Het is niet moeilijk om je geïnspireerd te voelen door beelden van muren vol met prachtige kunst. Een verzameling kunstwerken aan de muur is bijzonder, maar hoe te beginnen? Dit najaar helpen we je om je eigen muur met kunst te creëren, met de collectie Fine Art on Paper gemaakt door Ronald Hunter.

betaalbare kunst

Elke Art on Paper is uniek en met de hand gemaakt door Ronald. En niet onbelangrijk, deze originele kunstwerken zijn zeer betaalbaar en daarom een geweldige manier om je kunstcollectie te starten.

Ronald gebruikt acrylverf op hoogwaardig papier (300 gr) om deze kleurrijke originele schilderijen te maken. De meeste zijn 42 × 59,4 cm (A2) groot.

 

 

 

Ronald werkt graag op papier, omdat hij hiermee vrijer kan experimenteren met kleur en vorm in vergelijking met canvas. Hij werkt intuïtief, wat betekent dat hij een serie schilderijen in een relatief kort tijdsbestek kan maken.

Ik werk het beste onder druk, ik stel een doel en ga aan de slag. Ik schilder graag met veel verschillende kleuren. Het beeld dat ontstaat, wordt verder gefinetuned terwijl ik aan de andere schilderijen in de serie werk.

Ronald’s Art on Papers zijn op zichzelf al prachtig, maar een mix & match van schilderijen brengt nog meer levendigheid in huis.

Maak je eigen muur met kunst

Met zijn elegante ontwerpen en rijke kleuren is het moeilijk kiezen. Om u te laten zien welke schilderijen het best bij elkaar passen, laten we u suggesties zien van schilderijen die goed bij elkaar passen. Voor een gebalanceerde uitstraling is het belangrijk dat alle kunstwerken iets gemeen hebben, zelfs als het een vergelijkbare kleurtint is.

Neem bijvoorbeeld deze schilderijen, ‘Neon Layers’ en ‘Dotted Sunset’. Het luchtige ontwerp van ‘Dotted Sunset’ balanceert goed met de rijkdom aan kleuren van ‘Neon Layers’. Het warme kleurenpalet brengt de twee samen.

 

 

‘Abstract Neon’ en ‘Neon in Grey’ zien eruit alsof ze voor elkaar zijn gemaakt. Het ontwerp en het kleurenschema passen perfect bij elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paars is terug. De rustige toon, vaak geassocieerd met spiritualiteit, brengt een rustige sfeer in huis. ‘Ultra Violet’ vormt een krachtige band met ‘Purple Dots’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een minder voor de hand liggende combinatie, maar het overwegen waard: een abstract kunstwerk met een portret. Hier zie je hoe de kracht van een portret wordt gebalanceerd met het minimalistische ontwerp van ‘Purple Dots’. De pastelkleurtonen komen prachtig overeen.

Het portret dat je ziet is ‘Face Study 4’, dat binnenkort beschikbaar zal zijn als hoogwaardige art print.

 

 

 

 

 

Wilt u meer zien?

Met een steeds groter wordende collectie Fine Art op papier, kun je oneindige variaties maken voor je kunst muur. Als je nieuwsgierig bent naar meer, volg dan Ronald’s Instagram. Of neem contact op met je wensen en we zullen zo goed mogelijk aan je verzoek tegemoetkomen.