Nederlandse kunstenaar

Schilderij verkocht? Vraag een schilderij op maat aan

Een schilderij op maat van Ronald Hunter is eenvoudig aan te vragen.

 

schilderij op maat

De schilderijen van Ronald Hunter staan soms maar enkele dagen online voordat ze verkocht worden. Toch hoeft u niet teleurgesteld te zijn als u een verkocht schilderij ziet wat u mooi vind – we bieden u de mogelijkheid om een schilderij op maat van Ronald Hunter aan te vragen. Dit is eenvoudig: u neemt contact met ons en u geeft aan welk schilderij u Ronald wilt laten maken. Na overeenstemming te hebben bereikt over het formaat en prijs (dezelfde maat = dezelfde prijs als de verkochte afbeelding) begint Ronald aan het schilderij. We kunnen u meestal binnen 7 dagen foto’s van het gemaakte schilderij sturen. U hoeft pas te betalen na goedkeuring.

schilderij op maat

Houd er rekening mee dat elk schilderij van Ronald Hunter met de hand door hem is gemaakt. Dit betekent dat een kunstwerk in opdracht gebaseerd op een verkocht werk, altijd een beetje anders zal zijn dan het origineel. Hij blijft echter wel in de buurt van de sfeer en de kleurcompositie!

Daarnaast kunt u uiteraard ook een geheel nieuw verzoek doen voor een schilderij op maat. Heeft u een aangepast verzoek dat verschilt qua kleur of grootte? Ronald zal zijn best doen om tegemoet te komen aan je verzoek om een uniek kunstwerk, zolang het maar in de stijl van de abstracte kunst van Ronald is. We vragen 10% extra voor dit type aangepast verzoek.

Interesse in een op maat gemaakte illustratie van een verkocht schilderij of een splinternieuw kunstwerk? We horen graag van u!

Lees meer over het plaatsen van een verzoek met behulp van de knop ‘commissieverzoek’ en neem contact met ons op.